Грабіжники розібрали на Львівщині частину стіни міськради, щоб потрапити в банк (оновлено: відео)

22:18 16 лютого 2016 р.

У британському місті Карлтон грабіжники пробили діру в стіні салону краси, щоб потрапити до крамниці й винести з неї сигарет на приблизно $8500

У британському місті Карлтон грабіжники пробили діру в стіні салону краси, щоб потрапити до крамниці й винести з неї сигарет на приблизно $8500
Фото: mirfactov.com

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні троє місцевих мешканців – двоє дев’ятнадцятирічних та один віком 17 років.

«У Червоноградський відділ поліції вчора, 11 лютого, надійшло повідомлення від голови Соснівської міської ради про те, що вночі невідомі особи, зламавши замок на вхідних дверях, проникли у приміщення міськради. Всередині зловмисники пошкодили двері та проникли у кілька кабінетів, проте нічого звідти не викрали», – повідомили 12 лютого в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції України (НПУ), де також розповіли подробиці:

«Начальник управління кримінальної поліції облуправління НПУ, підполковник поліції Микола Гладюк, розповів: «У той самий час до відділу поліції надійшло повідомлення від завідуючого територіальним відділом одного з банків, приміщення якого розташоване в одному будинку з міськрадою і має спільну стіну. За словами завідуючого, вночі невідомі особи проникли у приміщення відділення та викрали з банківського терміналу гроші у сумі майже 25 тисяч гривень».

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що зловмисники проникли у приміщення відділення банку, розібравши частину спільної з міськрадою стіни. Також правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні троє місцевих мешканців – двоє дев’ятнадцятирічних та один віком 17 років.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів