«Гастролер» зі Закарпаття обікрав чотири церкви на Львівщині

10:10 22 лютого 2017 р.

Суд обрав для 23-річного злодія запобіжний захід – тримання під вартою.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, що в ніч з 27 на 28 січня невідомі проникли до чотирьох сільських храмів у Стрийському районі. У кожній з церков вони пошкодили вхідні двері та викрали кошти зі скриньок для пожертв.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжок причетна група зловмисників. Один із них, 23-річний мешканець Закарпатської області, за рішенням суду перебуває під вартою. 

Начальник Стрийського відділу поліції, підполковник Іван Малиш, розповів: «Мешканець Ужгорода – він має судимості за грабіж,  крадіжку та інші злочини, скоєні на Закарпатті. «Засвітився» він також в Івано-Франківській області, а тепер і у нас на Львівщині. Наразі ми проводимо заходи  для встановлення місця перебування та затримання двох його спільників». 

За цими фактами було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає за крадіжку від трьох до шести років позбавлення волі. Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, у Львівському обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів