Фанати «Динамо» побили у Львові водія автобуса

09:10 23 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/igor.zinkevych

Поліціянти затримали вісьмох киян віком 18-21 років.

22 квітня близько 20.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Стрийській невідомі побили водія маршрутного автобуса. Поліціянти з’ясували, що футбольні фанати після закінчення матчу самовільно відчинили двері в маршрутку №3а, яка стояла на кінцевій зупинці, і під час конфлікту з водієм побили його.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Водія, 47-річного львів'янина, з тілесними ушкодженнями доставлено у лікарню. Наразі восьмеро осіб перебувають у Пустомитівському відділі поліції. Усі вони – мешканці Києва віком 18-21 років. 22 квітня на стадіоні «Арена Львів» відбувся поєдинок між «Динамо» і «Вересом» з Рівного».

Натомість директор АТП-1 Орест Хамула розповів: «Інцидент трапився після матчу на стадіоні біля «Ашану». Водій здійснював посадку пасажирів. Група вболівальників, ймовірно, у нетверезому стані підійшла до автобуса №3а та почала виламувати двері. Водій вийшов до них, зробив зауваження. Молоді люди побили водія, розбили ніс. Його госпіталізували у 8-му лікарню, надали медичну допомогу та відпустили додому».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів