Двох уболівальників, які палили петарди на «Арені Львів», оштрафовано на 850 грн кожного

16:35 20 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: footballgazeta.com

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, рішення УЄФА щодо покарання стадіону через поведінку вболівальників очікують 13 листопада.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що рішення УЄФА стосовно покарання стадіону «Арена Львів» через поведінку вболівальників очікують 13 листопада. Дослівно ж у повідомленні сказано:

«Як розповів директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський, станом на сьогодні не встановлено особи фанів, які палили і кидали піротехнічні засоби на поле під час футбольного матчу між збірним командами України та Македонії. «Всю інформацію, в тому числі з наших камер відеоспостереження, ми передали правоохоронним органам. Як мені відомо, поки що встановлено особи двох уболівальників, які палили петарди. Відповідно до рішення суду, їх оштрафовано на 850 грн кожного», – сказав Денис Ринський.

Він висловив сподівання, що будуть встановлені особи і інших уболівальників-порушників цього матчу. «13 листопада має бути рішення УЄФА щодо покарання стадіону через поведінку вболівальників. Ми думаємо, що це все ж таки будуть штрафні санкції, а не дискваліфікація однієї з двох головних арен країни», – сказав Денис Ринський. 

Як інформував «Щоденний Львів», УЄФА розслідує поведінку вболівальників під час матчу футбольних збірних України й Македонії, спортивна громадськість розцінила жбурляння фаєрів 12 жовтня як сплановану провокацію, на «Арені Львів» встановили порушників порядку на ній і просять допомоги в їх пошуку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів