До загальноміської толоки долучилися 3850 львів’ян

20:10 14 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба міської ради

Як повідомляє в понеділок прес-служба міської ради, зокрема, вони ліквідували сім несанкціонованих сміттєзвалищ, прибрали 775 га зелених зон і прибудинкових територій та висадили 150 дерев.

12 квітня в рамках програми «З нами місто розквітає» у Львові відбуласязагальноміська толока, під час якої активні мешканці прибрали 775 гектарів зелених зон та прибудинкових територій адміністративних будівель, а також висадили 150 дерев та 250 кущів. Загалом участь у толоці взяло 3850 людей.

Впорядковувати місто допомагали 41 колектив підприємств, установ та організацій Львова. Зокрема – курсанти та викладачі Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, релігійні громади Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів, Свідків Єгови, громадські організації « Самі», «Екологічний опір», ПрАТ «Фарлеп-Інвест», державні установи, такі як ЛМР, ЛОДА, Головне управління Міндоходів у Львівській області, депутати обласної та міської ради.

Зокрема активісти ліквідували сім несанкціонованих сміттєзвалищ, з яких вивезли близько 480 квадратних метрів побутових відходів. Під час толоки були також упорядковані 366 гектарів газонів та квітників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів