Дільничні завадили на Львівщині викрасти позашляховик

17:28 17 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 24tv.ua

Власник автомобіля «Volkswagen Touareg» звернувся до очільника Головного управління Нацполіції у Львівській області полковника поліції Василя Віконського з подякою начальнику Пустомитівського відділу поліції та його підлеглим.

Про це повідомили у вівторок, 17 вересня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Працівники поліції побачили сьогодні близько 8.00 неподалік загальноосвітньої школи №2 у Пустомитах підозрілого чоловіка, який ходив біля позашляховика «Volkswagen Touareg» та намагався відкрити капот.Правоохоронцям він повідомив, що є автомайстром та здійснює «тест-драйв» транспортного засобу. Проте збуджений стан, агресивна поведінка та відсутність будь-яких документів стали підставою для його запрошення у відділ поліції».

«Працівники поліції з’ясували, що 33-річний житель району не є автомайстром, а власник автомобіля «Фольксваген» його не знає. Зараз вирішується питання щодо правової кваліфікації цієї події. Крім того під час поверхневого огляду у взутті зловмисника було виявлено згорток із подрібненою речовиною рослинного походження, яку скеровано на експертизу», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), якою передбачене покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів