Дев’ятикласник розпилив на Львівщині на двох учнів газ із балончика

14:48 20 лютого 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ukrinform.ua

У Дрогобицький відділ поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у лікарню доставлено двох школярів, у яких було діагностовано «хімічний опік шкіри обличчя».

Про це повідомили в середу, 20 лютого, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Після другого уроку дев’ятикласник розпилив газ з перцевого балончика в обличчя семикласника. Поруч стояла однокласниця постраждалого, на яку теж потрапив струмінь газу. Після надання медичної допомоги дітей відпустили додому.».

«За словами старшого з учнів, він вчинив так через словесний конфлікт із семикласником. Газовий балончик хлопцю придбав його батько для самозахисту. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, яка передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів