Державтоінспекція просить зголоситися очевидців ДТП на вулиці Мазепи у Львові й на Дрогобиччині

16:25 22 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини дорожньо-транспортних пригод, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку водіїв-втікачів.

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції інформують сьогодні, 22 січня, в повідомленні «Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП»:

«У Львові внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувались два пішоходи. 22 січня 2015 року до чергової частини Державтоінспекції міста Львова надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернулася 75-річна жінка, яка повідомила про тілесні ушкодження отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Зі слів жінки, близько 11.40 години у Львові на вулиці Мазепи (біля поліклініки), невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на неї та поїхав з місця пригоди. Внаслідок автонаїзду пішохід отримала тілесні ушкодження та госпіталізована.

Ще одна інформація до чергової частини надійшла о 13.00 годині з медичного закладу про те, що до них звернулась 82-річна бабця, яка повідомила, що сьогодні, 22 січня, отримала тілесні ушкодження внаслідок автонаїзду на неї невстановленого транспортного засобу під керування невідомого водія. Деталі даної автопригоди наразі з’ясовуються, старенька госпіталізована до реанімаційного відділення.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цих дорожньо-транспортних пригод, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку водіїв-втікачів.  Просимо звертатись за телефоном «102» або (032) 238-40-27 у чергову частину Державтоінспекції міста Львова».

Своєю чергою, в повідомленні «Правоохоронці просять відгукнутися очевидців автопригоди, що сталася у Дрогобицькому районі» в прес-службі обласного управління Державтоінспекції інформують сьогодні, 22 січня, про таке:

«У селі Унятичі, що у Дрогобицькому районі, внаслідок автопригоди постраждав 48-річний пішохід. Водій, який вчинив цю ДТП, залишив місце події. 

20 січня близько 23.30 години у селі Унятичі по вулиці Івана Франка невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та скоїв наїзд на 48-річного чоловіка.  У результаті автопригоди пішохід отримав відкритий перелом

Потерпілого було госпіталізовано.  Водій, який скоїв цю ДТП, поїхав із місця події.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, кому що-небудь відомо про обставини цієї пригоди, або інші дані, що можуть допомогти у пошуку водія-втікача. Будь ласка, телефонуйте до чергової частини управління Державтоінспекції Львівщини – (032) 234-09-44 або 234-09-32». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів