Депутат однієї з місцевих рад Львівщини вимагав та одержав 3500 гривень від тренера параолімпійців

10:40 19 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: z-pravda.com.ua

Розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України.

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС викрили 40-річного депутата однієї з місцевих рад області, котрий вимагав та одержав 3500 гривень від тренера-інструктора параолімпійської збірної України за надання йому у користування шкільного приміщення для тренування спортсменів. За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Про це повідомили сьогодні, 19 серпня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів