У прокуратурі Львівщини звинуватили чиновників ЛМР у маніпуляції громадською свідомістю

16:30 5 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Правоохоронці запідозрили посадовців ЛМР у «поверховому, непрофесійному політиканстві».

«Заяви про тиск на працівників Львівської міської ради з боку прокуратури є маніпулюванням громадською свідомістю – запевнили сьогодні, 5 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«Сьогодні прес-служба ЛМР знову розповсюдила заяву про тиск, який на їхню думку, чинить прокуратура на працівників мерії. Йдеться про виклик трьох посадових осіб для проведення процесуальних дій у кримінальному провадженні, яке розслідується Галицьким відділом поліції у Львові за фактом невиконання посадовими особами мерії рішень суду.

Відповідні заяви про те, що прокуратура вимагає від міста передати в приватну власність понад 30 квартир для своїх працівників є звичайною інсинуацією та маніпулюванням громадською свідомістю, а також поверховим, непрофесійним політиканством. Таким чином, Львівська міська рада за маскою заздалегідь соціально сприйнятних гасел приховує бажання впливу на прокурорів з власних інтересів.

З огляду на викладене, прокуратура Львівської області вкотре звертається до посадових осіб Львівської міської ради не розповсюджувати перекручену інформацію та провадити свою діяльність згідно з вимогами чинного законодавства.

Як інформував «ЩЛ», у прес-службі міськради повідомили сьогодні, 5 травня: «У зв’язку з кримінальним провадженням за фактом невиконання службовими особами ЛМР рішень Галицького районного суду щодо видачі ордерів на житло для працівників прокуратури, керівника управління житлового господарства Юрія Гольця та працівників управління Галину Мазур та Богдана Ваверчака викликають завтра, 6 травня, у день пам’яті святого Юрія, покровителя Львова, до прокуратури».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів