Бійці «Правого сектора» взяли в заручники шестирічного хлопчика й відпустили його (відео)

16:10 13 липня 2015 р.

Правоохоронцями здійснюються заходи, щодо затримання озброєних осіб.

Правоохоронцями здійснюються заходи, щодо затримання озброєних осіб.
Фото: «PMG.ua»

Правоохоронцями здійснюються заходи, щодо затримання озброєних осіб.

«Прикриваючись шестирічним хлопчиком, бійці «Правого сектора» втекли від правоохоронців. У Мукачівському районі було помічено двоє озброєних чоловіків у камуфляжній формі з символікою «Правого сектору» підозрювані у подіях, які мали місце у суботу 11 липня у м. Мукачево. Працівники міліції та СБУ намагалися їх затримати, але вони схопили шестирічного хлопця та прикриваючись ним, втекли від правоохоронців. Після цього чоловіки відпустили дитину. Правоохоронцями здійснюються заходи, щодо затримання озброєних осіб», – повідомили сьогодні, 13 липня, в прес-службі МВС України.

«Двох бійців «Правого сектору» виявили у селі Бобовище. Дану інформацію виданню «PMG.ua» підтвердив сільський голова Володимир Козак. Відомо, що бійців в ці хвилини переслідують спецпризначенці. Також виданню «PMG.ua» вдалося дізнатись, що представників «Правого сектору» помітили у сільському магазині, де вони намагалися придбати їжу. В ці хвилини село очеплене силами Нацгвардії та правоохоронцями», – розповіли в понеділок у виданні «PMG.ua».

«Коли бійцям вдалося сховатися від переслідування в лісі, його відпустили», – повідомили сьогодні, 13 липня, в інформаційній агенції «Українські новини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів