Анонімні повідомлення відволікають правоохоронців Львівщини від забезпечення охорони порядку

16:30 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: te.20minut.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі УМВС України на Львівській залізниці, анонімне повідомлення про те, що працівники міліції на вокзалі Стрия перебувають у нетверезому стані не підтвердилось.

У прес-службі УМВС України на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 27 квітня, «Щоденному Львову»:

«Анонімне повідомлення про те, що працівники міліції на вокзалі Стрия перебувають у нетверезому стані не підтвердилось. Усі такі повідомлення перевіряються, однак відволікають правоохоронців від забезпечення охорони громадського порядку.

У чергову частину лінійного відділу на станції Стрий зателефонував невідомий громадянин, свої дані назвати відмовився та повідомив про те, що на вокзалі станції Стрий знаходиться працівник міліції у форменому одязі, який можливо перебуває в нетверезому стані. Дану інформацію одразу перевірило керівництво лінійного відділу. 

При перевірці працівників наряду патрульної служби, які несли службу на вокзалі станції Стрий, на предмет вживання алкогольних напоїв проведено їх медичне обстеження. Згідно актів медичного обстеження Стрийської ЦМЛ двоє працівників міліції тверезі. У подальшому працівники допущені до подальшого несення служби по ОГП на вокзалі станції Стрий.

На сьогоднішній день організований контроль за несенням служби особовим складом міліції. На протязі всього робочого дня проводяться перевірки керівництвом лінорганів, Управління та внутрішньою безпекою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів