Активісти розшукали у Львові нетверезу винуватицю ДТП, яка втекла з місця аварії

13:14 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: autocrimea.net

Як повідомив у понеділок голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич, сьогодні, 2 березня, на вулиці Пасічній було скоєно дорожньо-транспортну пригоду.

Голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив сьогодні, 2 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «ВКонтакте»:

«2 березня о 01.50 на канал «Варта-1» надійшло повідомлення, що на вулиці Пасічній було скоєно ДТП, водій-жіночка втекла з місця пригоди на автомобілі «Skoda Octavia» номерний знак ВС 3698 ЕЕ. Упродовж 30 хвилин активістами громадських організацій автомобіль було виявлено на Сихівській, 12А під супермаркетом НАШ.

В авто на задньому сидінні сиділо двоє діточок віком від шести до восьми років. Самої водійки в авто не було.

Активісти заблокували виїзд автівки і викликали екіпаж ДАІ. Поки міліція їхала, жінка вийшла з магазину й почала хамити активістам.

Визнати, що скоїла ДТП, відмовлялась. Швидко забрала дітей з авто, закрила його й спробувала втекти пішки.

Довелося викликати на підмогу ППС. По приїзду ДАІ та ППС сказала, що в неї взагалі немає ніякої автівки й що вона просто гуляє з дітьми (В 02.00 ночі!!!!).

При цьому від неї розбірливо було чути алкоголем. Хамила працівникам ДАІ, ППС, а також обзивала активістів нецензурною лексикою. Врешті-решт була доставлена на Наукову, 49 для проходження медичної експертизи, від якої відмовилась».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів