Адвокат Іван Мотринець захищає ресторан «Мафія»

11:17 29 липня 2015 р.

Іван Мотринець під час участі в програмі громадського мовлення Львівського прес-клубу.

Іван Мотринець під час участі в програмі громадського мовлення Львівського прес-клубу.
Фото: Львівський прес-клуб

Адвокат ТзОВ “Анс-трейд” публічно просить подружжя-власників приміщення на проспекті Шевченка, 7 – Ірину Ільчиши і Ярослава Мізюка – не створювати конфліктних ситуацій.

Під час прес-конференції у Львівському прес-клубі: Ярослав Мізюк та Ірина Ільчишин.
Відео: Львівський прес-клуб

На початку липня цього року DailyLviv розповів про прес-конференцію, яку дали у Львівському прес-клубі підприємці Ірина Ільчишин і Ярослав Мізюк. Під час прес-конференції, відеозапис якої зберігається, був згаданий Іван Мотринець, адвокат ТзОВ “Анс-трейд” - підприємства, яке, за словами Ільчишин і Мізюка, по-рейдерськи захопило приміщення, що законно належить цьому подружжю. Іван Мотринець написав до редакції "Щоденного Львова" листа, якого DailyLviv публікує без редагування: 

“Не  тільки в грошах щастя...”

09.07.2015 року  в Прес-клубі відбулась прес-конференція подружжя Ірини Ільчишин та Ярослава Мізюка.
На жаль, участі в прес-конференції не приймав (не знав, що проводиться), ніхто не запрошував, а тому  не мав змоги  висловити свою думку щодо змісту  заяв, які  були доведені  до громадськості, журналістів  та  кореспондентів.

Шановні! Хочу  наголосити наступне:

1.Між сторонами, якщо відбувається будь-який  спір, третій  стороні дуже  важко розібратись та зрозуміти, а тому для цього існують українські  суди до яких громадяни звертаються для  вирішення спору по суті і тільки на підставі доказів  встановлюють істину, якщо не можуть дійти до компромісу. Тому по такому  шляху і пішло керівництво ТзОВ “АНС-ТРЕЙД”, звернулося до судів з позовними заявами, в яких чітко все зазначено, тому немає сенсу подавати вам усі подробиці цієї детективної історії в якій опинився  ресторан “МАФІЯ”. До речі... сімейний ресторан італійської та японської кухні.

2.Приміщення ТзОВ ”АНС-ТРЕЙД” самовільно не захоплювало,  оскільки усі  правові  процедури мали місце в листопаді 2013 року. 
6 червня  2015 року в 10:00 год., а це була субота,  коли не було на місці  керівництва і засновників, коли гості міста насолоджувалися смачними  стравами в залах ресторану “МАФІЯ”, без будь-якого попередження, з'явились працівники охоронної фірми ПП “АУТПОСТ-7” на чолі з Ярославом Мізюком (власником приміщення) і наказали гостям припинити трапезу і покинути приміщення. Таким чином, у гостей міста було зіпсовано настрій. Я дивився  в очі  гостей, співчував їм  і розумів їх. Це були іноземці, та відпочиваючі з усієї України. Я бачив в їх очах жах, дикість. В той  же час, які  були злі  обличчя у працівників  ПП “АУТПОСТ-7”.
А працівникам ресторану дали вказівку забрати речі і покинути дане приміщення. Наведені аргументи, що дії є незаконними та протиправними, до уваги не бралися. В лічені хвилини були поміняні замки, всіх, хто знаходився  в даному приміщенні, виставили за двері, об'єкт взяли під охорону. Багато я бачив у своєму житті, але такого, щоб охоронна фірма взяла на себе відповідальність припинити роботу ресторану “МАФІЯ” у час відвідування, – НІ.
Керівник охоронної фірми п.В.Устінов, який керував процесом, повинен був розуміти, що існує відповідна правова  процедура, але, але, але... Таким  чином,  ресторан “МАФІЯ” з 06 червня 2015 року  по сьогоднішній день  не працює.  Вірю в те, що той, хто взяв  на себе  відповідальність за долю підприємства  та працівників, понесе відповідальність  по законом  незалежної України.
Сьогодні  важко собі уявити, які величезні збитки нанесено ТзОВ “АНС-ТРЕЙД” протиправними діями відповідних осіб.
Підсумки завданої матеріальної шкоди будуть представлені суду, міліції, прокуратурі після  проведеної ревізії, які мають в своєму  переведенні відкрити судові  та кримінальні провадження.

3.Щодо осіб, які знаходяться в приміщенні ресторану “МАФІЯ” – це громадяни України, які мають трудові відносини з ТзОВ “АНС-ТРЕЙД” на  підставі договорів,  виконують свої обов'язки – охорона майна  підприємства.
06.07.2015 року в 16:00 год. в присутності  І.Ільчишин, Я.Мізюка, понятих (також громадян України) працівники міліції Галицького РВ ГУМВСУ у Львівській області, перевірили їх документи, установили їх особистості. Оглянули ресторан. Допитали. В даному приміщені  відсутня зброя, наркотики та  інші  предмети, які не входили в меню ресторану.

4.Ще раз хочу наголосити: ТзОВ “АНС-ТРЕЙД” знаходиться в приміщеннях, які  належать на праві приватної власності  І.Ільчишин та Я.Мізюку за адресою: м.Львів, просп.Шевченка,7, на законних підставах, а колізії, які мають місце, носять чисто фінансовий характер, а тому, я маю велику надію на те, що  сторони прийдуть до мирової угоди. У найближчий час ресторан “МАФІЯ” уже зможе приймати львів'ян і гостей міста та дасть їм можливість насолоджуватися смачними стравами, які є на рідкість  в цьому закладі,  дуже  смачні. Сам в цьому  переконався, переконую вас, шановні  гості.

5.Шановні:  Ірино Яківна  та  Ярославе Михайловичу!
У мене, як адвоката, який представляє інтереси ТзОВ “АНС-ТРЕЙД” є до Вас прохання, не потрібно створювати будь-яких конфліктних ситуацій, в яких пересічному львів'янину дуже важко розібратися. Наскільки мені відомо, Вас,  шанують і поважають керівники ТзОВ “АНС-ТРЕЙД”, поважайте і Ви їх, і все буде  добре.
Я хочу вірити, що мудрість сторін в цьому непорозумінні – переможе. Ресторан буде працювати і Ви від цього будете отримувати величезне задоволення.

З глибокою повагою, адвокат Іван Мотринець".

DailyLviv готовий також опублікувати думку опонентів адвоката Івана Мотринця і ТзОВ “Анс-трейд” у цьому конфлікті інтересів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів