19-річний водій збив за кермом «ВАЗ 2108» жінку й двох дітей на вулиці Шпитальній у Львові (відео)

15:05 3 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

Очевидці ДТП стверджують у соціальній інтернет-мережі, що водій, який скоїв ДТП, був у стані алкогольного сп'яніння та їхав на великий швидкості.

У суботу, 2 травня, близько 19:10 водій автомобіля «ВАЗ 2108» в’їхав на швидкості у будинок на вулиці Шпитальній, 21 та збив сім’ю із двома дітьми, яка стояла на тротуарі. Як розповіла речниця міського управління ДАІ Львова Ірина Пилат, в результаті ДТП травмувалось троє осіб – мати та двоє дітей.

Чотирирічну дівчинку госпіталізували із переломом ключиці, а в її чотиримісячного брата виявили незначні забої. 32-річна мати дітей отримала забої живота різної складності.

За кермом «ВАЗ 2108» був 19-річний юнак. Очевидці ДТП стверджують на сторінці спільноті «Варта-1» в інтернет-мережі «Facebook», що водій був п’яний та їхав на великий швидкості. Цю інформацію в міському управлінні ДАІ не можуть ані підтвердити, ані спростувати.

Наразі триває слідство, тож причини ДТП з’ясовуються.  Щодо водія відкрито кримінальне провадження за фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Міру покарання для водія визначатиме суд.

Про це повідомив сьогодні, 3 травня, «Телеканал новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів