Завтра над Львівською Ратушею урочисто піднімуть Державний Прапор України

10:27 2 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 3 квітня в нашому місті відзначатимуть 25-ту річницю відновлення української національної влади.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 квітня, «Щоденному Львову»:

«Завтра, 3 квітня, львів’яни відзначатимуть 25-ту річницю відновлення української національної влади у Львові та підняття Національного синьо-жовтого прапора над вежею Ратуші. Розпочнеться захід о 12.00 молитвою за місто у церкві Преображення Господнього на вулиці Краківській, 21. 

Очолить молебень владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ. Крім того, у Церкві відбудеться освячення Державного Прапора.

Опісля прапор перенесуть на площу Ринок, де урочисто піднімуть над Ратушею та спільно виконають гімн України. Керівник управління внутрішньої політики ЛМР Євген Бойко розповів також:

«Цьогоріч річниця підняття Державного прапора над Львівською ратушею випадає на Страсну п’ятницю для римо-католицької громади міста. У зв’язку з цим, було прийняте рішення розпочати відзначення цієї історичної події з молитви. Запрошуємо усіх львів’ян спільно пригадати та відзначити таку доленосну сторінку історії нашого міста та всієї України, щоб разом відчути дух волі і незалежності».

Участь у заході візьмуть почесні львів’яни, духовенство, школярі міста, депутати, міський голова Львова та працівники міської ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів