Волонтери передали прикордонникам на Львівщині раритетні відзнаки

17:40 5 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Добродійники подарували музею Кінологічного навчального центру на Львівщині колекцію відзнак визвольних змагань українського народу.

Про це повідомили в четвер, 5 грудня, у Держприкордонслужбі, де також розповіли, що волонтери подарували колекцію відзнак визвольних змагань українського народу періодів з 1897 по 1973 роки. Ця колекція поділена на п’ять тематичних планшетів – «Сокіл, Січ, Пласт», «Збройні сили УНР», «Українські Січові Стрільці», «Українська Галицька Армія», «Україна в Другій світовій війні». Це стало черговим внеском у військово-патріотичне виховання українських прикордонників.

З початком Революції Гідності та російської агресії проти України слово «волонтер» набуло особливого значення. Волонтери зігрівали, годували й лікували протестувальників на Майдані. З 2014-го волонтери підтримували боєздатність та дух українських бійців усіма можливими способами і засобами. І сьогодні чимало людей підтримують українське військо, правоохоронців, не вимагаючи за пожертву своїх зусиль,часу й коштів жодної винагороди.

Як інформував «Щоденний Львів», у Брюховичах відкриють криївку воїнів УПА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів