У навчальних закладах Львова буде «живий ланцюг»

17:30 17 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lviv.sq.com.ua

22 січня о 18.00 на площі Ринок у Львові зачитають Акт Злуки з відеосупроводом і пролунають стрілецькі пісні у виконанні Львівського муніципального хору «Гомін».

Про це повідомили в четвер, 17 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Завершить концертну програму виступ учнів школи мистецтв №5 Львова. А в навчальних закладах Львова відбудеться символічний «живий ланцюг» та буде проведено онлайн-захід «Ланцюг єднання живого слова».

«Зокрема, о 12.00 у всіх закладах освіти відбудеться символічний «живий ланцюг», учасниками якого будуть педагогічні колективи та учнівська молодь. Для проведення такого заходу можливі локації: приміщення або територія закладів освіти», – поінформували також у міськради.

«22 січня у школах буде проведено онлайн-захід «Ланцюг єднання живого слова». Це читання художніх творів на патріотичну тематику в онлайн-ефірі. Усе буде проводитись згідно з графіком, який буде доступним на сайті управління освіти Львівської міської ради та на сайті навчально-методичного центру Львова. Для участі необхідно зайти в групу «Ланцюг єднання живого слова» у «Fakebook», заздалегідь зареєструвавшись у ній. Початок заходу – о 8.00 год. Час в ефірі – п’ять хвилин», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів