У Львові вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

13:45 14 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Біля пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля» відбулося віче, приурочене до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

У Львові вшанували сьогодні, 14 грудня учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Зокрема, біля пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля» відбулося приурочене до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС віче,участь у якому взяли представники громадськості й голови Львівських облдержадміністрації та обласної ради – відповідно, Олег Синютка та Олександр Ганущин, який зазначив: «Якби не тисячі тисяч людей, які зуміли приборкати і все-таки обмежити наслідки цієї страшної аварії все було б набагато гірше. Вічна пам'ять тим, кого вже з нами немає і вічна шана тим, хто брав участь у ліквідації цієї страшної аварії».

Опісля, очільник обласної ради відвідав Львівський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення, де поспілкувався з лікарями та подивився обладнання закладу. Про це повідомили сьогодні, 14 грудня, в прес-службі Львівської обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів