У Львові відзначили 77-му річницю від дня народження Героя України В’ячеслава Чорновола

13:00 24 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 24 грудня, відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятника Герою України, дисиденту, лідеру Народного Руху України В’ячеславові Максимовичу Чорноволу, приурочене 77-ій річниці від дня народження.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в середу «Щоденному Львову», що сьогодні, 24 грудня, відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятника Герою України, дисиденту, лідеру Народного Руху України В’ячеславові Максимовичу Чорноволу, приурочене 77-ій річниці від дня народження. Вшанувати пам'ять видатного політичного діяча прийшли т.в.о. голови ЛОДА Юрій Турянський, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, а також громадські діячі та соратники В'ячеслава Максимовича.

Юрій Турянський наголосив, що слова В'ячеслава Чорновола про те, що українці були, є і завжди будуть вільними надзвичайно важливі і для нашого часу.

Керівник області також запевнив: «Ці слова Героя України були актуальними 20 років тому, на початку нашої незалежності, та, як ніколи, важливі сьогодні, коли нам доводиться відстоювати самостійність України» 

Юрій Турянський зазначив також, що В'ячеслав Чорновіл завжди буде прикладом для усіх українців та майбутніх поколінь.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів