У Львові відзначили подвиг Героїв Крут (відео, оновлено)

20:38 29 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

У п’ятницю відбудеться вечір-реквієм з нагоди вшанування подвигу Героїв Крут.

«Сьогодні, 29 січня, за участі представників міської та обласної влади,  громадськості відбулися урочистості з нагоди відзначення 98-ї річниці подвигу Героїв Крут», –повідомили в п’ятницю в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Захід розпочався з покладання квітів до могили учасника бою під Крутами Ігоря Лоського на Личаківському кладовищі. Згодом відбулася спільна поминальна молитва за полеглих у бою.

За словами заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Юрія Підлісного, крутяни – це недосвідчена молодь, яка мала в серці Бога та Україну. Він зазначив, що вшанування цих героїв має велике значення для нашої сучасної ситуації в Україні та для виховання підростаючого покоління.

Юрій Підлісний також запевнив: «У часі української революції 1917-1921 року – це була дуже серйозна заявка про те, що навіть малими силами, навіть коли здається, що все втрачено є український дух, який прагне відновлення  держави». 

Опісля  вихованці Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут  пройшлися урочистою  ходою. Сьогодні також запланований вечір-реквієм з нагоди вшанування подвигу Героїв Крут».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів