У Львові відбудеться Марш слави двох армій

09:05 5 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У сквері «На Валах» на вулиці Володимира Винниченка з 14.00 до 15.00 відбуватиметься відтворення боїв за Львів.

У неділю, 5 листопада, центром Львова пройде в супроводі оркестру Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Марш слави Галицької армії та армії Української Народної Республіки. Про це повідомили у Львівській обласній раді. 

«Громадська організація Товариство пошуку жертв війни «Пам'ять» організовує з нагоди відзначення 99-ї річниці проголошення Західно-Української Народної Республіки низку заходів, присвячених цій події. Зокрема, у неділю відбудеться Марш слави Української галицької армії та військ Української Народної Республіки», – поінформували також в облраді.

«Зустрінуться учасники маршу біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу о 12:00. Відтак піша хода учасників маршу пройде за маршрутом: від пам’ятника В’ячеславу Чорноволу – вулицею Руською – площею Ринок – вулицею Беринди – проспектом Свободи – площею Міцкевича – проспектом Свободи до Львівської Опери й в зворотному напрямку – вулицею Беринди – площею Ринок», – розповіли також в облраді.

«О 13.00, коли хода повернеться на площу Ринок, тут відбудеться театралізоване військово-історичне дійство. Відтак усі події перенесуться у сквер «На Валах» на вулиці Володимира Винниченка (№18), де з 14.00 до 15.00 відбуватиметься відтворення боїв за Львів», – поінформували також у прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів