У Львові відбудеться фестиваль військових традицій і звитяг

14:00 12 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

14-16 жовтня в сквері «На Валах» розгорнуть експозицію із військових одностроїв, спорядження, зброї та техніки різних періодів військової історії України.

Як повідомили сьогодні, 12 жовтня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, про це розповіла в.о. директора департаменту внутрішної та інформаційної політики Львівської ОДА Марія Вагіла. За її словами, у рамках фестивалю Військових традицій і звитяг Руси-України» 14 жовтня о 14.30 розпочнеться Марш слави захисників Руси-України.

«В урочистому проходженні центральними вулицями Львова візьмуть участь воїни Княжої доби, Козацьке військо, легіон Українських Січових Стрільців, військовики Української Народної Республіки, Галицької Армії, Української Повстанської Армії, українські добровольці – учасники російсько-української війни, що триває на Сході України. Стартуватиме марш від пам’ятника В’ячеславу Чорноволу», – зазначила Марія Вагіла.

Триватиме фестиваль «Військових традицій і звитяг Руси-України» з 12:00 до 18:00. Його організують з нагоди відзначення Дня захисника України з ініціативи громадської організації Товариство пошуку жертв війни «Пам'ять» та за підтримки Львівської обласної державної адміністрація та Львівської обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів