У Львові урочисто відзначатимуть День Соборності

09:45 22 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

22 січня Україна відзначає День Соборності України й соту річницю Акту Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «22 січня о 18.00 год на площі Ринок зачитають Акт Злуки з відеосупроводом, пролунають стрілецькі пісні у виконанні Львівського муніципального хору «Гомін». Завершить концертну програму виступ учнів школи мистецтв №5 Львова».

«На площі Ринок відкрилася виставка про ключові віхи Злуки. У міських бібліотеках відбуватимуться заходи з нагоди 100-річчя Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. А в навчальних закладах Львова відбудеться символічний «живий ланцюг» та буде проведено онлайн-захід «Ланцюг єднання живого слова». Зокрема, о 12.00 у всіх закладах освіти розпочнеться символічний «живий ланцюг», учасниками якого будуть педагогічні колективи та учнівська молодь. Для проведення такого заходу можливі локації – приміщення або територія закладів освіти», – поінформували також у ЛМР.

«22 січня у школах буде проведено онлайн-захід «Ланцюг єднання живого слова». Це читання художніх творів на патріотичну тематику в онлайн-ефірі. Усе буде проводитись згідно з графіком, який буде доступним на сайті управління освіти Львівської міської ради та на сайті навчально-методичного центру міста Львова. Для участі необхідно зайти у «Fakebook» в групу «Ланцюг єднання живого слова», заздалегідь зареєструвавшись у ній. Початок заходу – о 08.00 . Час в ефірі – п’ять хвилин», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів