У Львові презентували стислу історію українського війська

20:50 1 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

У 58-му будинку офіцерів відбулася презентація альтернативної збірки «Словозброя», створеної в межах інтелектуально-просвітницького проекту «Відкрий українське».

 За словами упорядника збірки «Словозброя» Тараса Оліярчика, компактне видання містить на своїх двадцяти сторінках стислу історію українського війська, яка почалась ще з княжих часів та триває до сьогодні. А координатор проекту «Відкрий українське» Роман Брезіцький наголосив, що метою проекту є протидія російській пропаганді.

Натомість представник Регіонального медіа-центру (Львів) підполковник Володимир Скоростецький зазначив, що таких культурно-просвітницьких проектів має бути більше. Офіцер наголосив: «Зараз ми творимо новітню історію нашого народу і, зокрема, військову історію Збройних Сил України. Приємно, що до реалізації цього проекту дотичні саме молоді фахівці-історики. Кожна така збірка буде додатковим матеріалом для наших військовослужбовців в зоні антитерористичної операції, адже не рідко доводиться вступати у полеміку з мешканцями Донеччини та Луганщини, які тривалий час перебували під впливом антиукраїнських ідей».

Про це повідомили сьогодні, 1 липня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів