У Львові об 11:00 вшановуватимуть пам’ять жертв Голокосту

10:14 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 27 січня, об 11:00 розпочнеться жалобний мітинг та міжконфесійний молебень біля пам’ятника жертвам Львівського гетто та в «Долині смерті» на території колишнього Янівського концтабору.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 27 січня, «Щоденному Львову», що сьогодні, 27 січня, об 11:00 розпочнеться жалобний мітинг та міжконфесійний молебень біля пам’ятника жертвам Львівського гетто та в «Долині смерті» на території колишнього Янівського концтабору. В повідомленні також зазначено:

«О 13.30 відбудеться круглий стіл «Пам’ятати минуле заради майбутнього» в Центрі міської історії Центрально-Східної Європи (вул. Акад. Богомольця, 6). О 19.00 у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського, 7) відбудеться пам’ятний концерт-реквієм за жертвами Голокосту. Організаторами заходів вшанування є Міжнародний центр «Голокост» імені доктора А. Шварца, Львівська обласна благодійна організація «Бней-Бріт «Леополіс» імені Е. Домбергера, Всеукраїнський єврейський благодійний фонд «Хесед-Ар’є», за сприяння Львівської обласної державної адміністрації та Почесного консульства Держави Ізраїль у Львові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів