У Львові буде пам’ятник українцям «Закерзоння», – ЛМР

20:05 18 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

18 квітня на колегії Львівської міськради заслухали інформацію щодо облаштування пам’ятника українцям, які стали жертвами депортації у ХХ столітті, у сквері на перехресті вулиць Снопківської й Стуса.

Про це повідомили сьогодні, 18 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також запевнили: «Галицька районна адміністрація готова розпочинати роботи. Також на колегії розглянули пропозицію щодо збільшення фінансування для облаштування пам’ятника після отримання експертизи».

Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко розповів: «Проект зараз знаходиться на фінальній експертизі. Є дві суми до оплати – 60 тисяч та 1,2 млн. гривень, але ця сума буде актуальна, коли проект вийде з експертизи, щоб ми оплатили, коли проект буде готовий. Район готовий розпочинати роботи».

«5 січня 2017 року під час засідання виконавчого комітету  затвердили містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на спорудження пам’ятника українцям, які стали жертвами депортації у ХХ столітті, у сквері на перехресті вулиць Снопківської й Стуса», – нагадали також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів