У львівських школах відбудеться «Ланцюг єднання живого слова»

17:05 21 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Світлина з архіву

У вівторок, 22 січня, у навчальних закладах Львова відбудеться символічний «живий ланцюг» та буде проведено онлайн-захід «Ланцюг єднання живого слова».

Про це повідомили в понеділок, 21 січня, в прес-службі Львівської міськради. Представник управління освіти ЛМР Ірина Синя розповіла: «У закладах освіти Львова відбудуться, так звані, «живі ланцюги», і вони будуть проходити на території закладу освіти. Кожна школа чи дошкільний заклад сам продумував той проект і можливості проведення такого заходу».

«Завтра о 8.00 розпочнеться ще один «Ланцюг єднання живого слова». Це читання художніх творів, прози, поезії на патріотичну тематику в онлайн режимі, відповідно до певного графіку. Ця акція розпочнеться на телебаченні у програмі «Доброго ранку, Львове», – поінформувала також Ірина Синя

«Усе буде проводитись згідно з графіком, який буде доступним на сайті управління освіти Львівської міської ради та на сайті навчально-методичного центру Львова. Для участі необхідно зайти у «Fakebook в групу «Ланцюг єднання живого слова», заздалегідь зареєструвавшись у ній. Початок заходу – о 8.00. Час в ефірі – п’ять хвилин», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів