Сьогодні у львівському Стрийському парку відтворять легендарний бій під Крутами

10:30 30 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Станична теренова гра «Крути 2016» в інтернет-мережі «Facebook»

Велику теренову гру «Крути-2016» проведуть пластуни.

«У суботу, 30 січня, у Стрийському парку відбудеться з нагоди вшанування пам'яті Героїв Крут велика теренова гра «Крути-2016». У такий спосіб Львівська станиця Національної скаутської організації України «Пласт» прагне нагадати про героїчну боротьбу оборонців станції Крути та вшанувати їх пам'ять», – повідомили в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«У Квесті візьмуть участь понад 40 команд з усієї України. Організатор заходу, пластун Роман Шумик, зазначив: «Цього року ми прагнемо організувати одну велику і захоплюючу теренову гру. Учасники матимуть змогу відчути себе воїнами УНР та військовими Радянської Росії. У  кінці теренівки на них чекатимуть заслужені призи і тепла ватра».

Також завдяки товариству пошуку жертв війни «Пам’ять» усі охочі зможуть відчути себе учасником легендарного бою під Крутами. Учасники товариства проведуть реконструкцію битви, щоб продемонструвати, як 300 молодих хлопців боронили українську землю від навали російських військ. Розпочнуться заходи о 10:00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів