РДА паспортизують на Львівщині всі об’єкти культурної спадщини

11:15 26 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Районні державні адміністрації повинні провести впродовж року інвентаризацію пам’яток, аби визначити їх технічний стан і виготовити проектно-кошторисну документацію та передбачати кошти на реставрацію аварійних об’єктів.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 26 січня: «В області діє програма «Охорони та збереження культурної спадщини». Затверджена вона на три роки. Торік у межах програми охопили шість районів Львівщини та 3 міста обласного значення. Відтак, вдалося паспортизувати культурні пам’ятки у Сокальському, Жовківському та Яворівському районах».

«Нині в області формують програми на 2017-й рік. Районні адміністрації повинні затвердити відповідні рішення і передбачити кошти на виготовлення паспортів та облікових карток для пам’яток культурної спадщини. Крім цього, районні адміністрації впродовж року мають провести інвентаризацію пам’яток Львівщини, аби визначити їх технічний стан, а в подальшому – виготовити проектно-кошторисну документацію й передбачати кошти на реставрацію аварійних об’єктів», – повідомили також сьогодні, 26 січня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів