Президент Польщі вшанував у Гарнізонному храмі Львові пам'ять наших полеглих Героїв

09:24 3 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kapelanstvo.info

Броніслав Коморовський вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні й полеглих на сході України покладанням квітів та молитвою.

2 липня до Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральній, 11 у Львові завітав Президент Респубіки Польща Броніслав Коморовський. Зустрів керівника Польщі настоятель храму й голова Центру Військового Капеланства Львівськоє архієпархії УГКЦ – отець Степан Сус.

Головний військовий капелан Львівської архиєпархії ознайомив Президента Польщі з історією храму від часів будівництва аж до сьогодення та процесом реставрації, розповів про діяльність військових душпастирів в українській армії, а також допомогу військовими учасникам АТО. Зокрема, гості вшанували пам’ять полеглих Героїв Небесної Сотні та українських воїнів покладанням квітів та молитвою біля меморіальної дошки, розташованої у Гарнізонному храмі.

На пам’ятку про візит до Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла отець Степан Сус подарував Президенту Польщі ікону Пресвятої Родини. Про це повідомили вчора, 2 липня, на інформаційному портал пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів