У сквері «На Валах» у Львові розпочався фестиваль військових традицій і звитяг

16:28 14 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У центрі міста відбувся Марш слави захисників Руси-України.

Як повідомили сьогодні, 14 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, у День захисника України на території скверу «На Валах» розпочався фестиваль «Військових традицій і звитяг Руси-України». Відтак, львів’яни та гості міста можуть оглянути експозицію із військових одностроїв, спорядження, зброї та техніки різних періодів військової історії України.

Триватиме фестиваль упродовж трьох днів, з 14 до 16 жовтня, з 12: 00 до 18:00. А підготували його активісти громадської організації Товариство пошуку жертв війни «Пам'ять» .

З нагоди свята Покрови й Дня захисника України у Львові також відбувся Марш слави захисників Руси-України, який стартував від пам’ятника В’ячеславу Чорноволу. В урочистому проходженні центральними вулицями Львова взяли участь воїни Княжої доби, Козацьке військо, легіон Українських січових стрільців, військовики Української Народної Республіки, Українмької галицької армії, Української повстанської армії та добровольці – учасники російсько-української війни, яка триває на сході України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів