Львів’яни вшанували полеглих Героїв

14:48 22 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

День Соборності України та 100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки розпочався у Львові зі вшанування борців за незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Про це повідомили сьогодні, 22 січня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Керівництво області спільно із громадськістю віддали шану українцям на полі почесних поховань №67. Учасники заходів також поклали квіти до Меморіалу воїнам Української Галицької Армії та запалили лампадки до могил Держсекретаря військових справ ЗУНР Дмитра Вітовського, коменданта Січових Стрільців Михайла Галущинського, керівника і засновника «Пласту» Олександра Тисовського, воїна УГА Северина Левицького, а також могили учасника АТО Віктора  Гурняка».

«Разом із обласним керівництвом, представники громадських організацій та студентської молоді вшанували пам’ять президента Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича та воїнів АТО на полі почесних поховань №76. На завершення пам’ятних заходів відбувся чин екуменічної панахиди за тими, хто віддав своє життя в боротьбі за Українську Державу», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів