Львів’яни відзначають 80-й день народження В’ячеслава Чорновола

12:45 24 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Сьогодні, 24 грудня, урочисто вшанували пам'ять українського політика, публіциста, літературного критика, Героя України В’ячеслава Чорновола з нагоди його 80-ї річниці з дня народження».

Про це повідомили сьогодні, 24 грудня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Біля пам'ятника великому українцю зібрались представники влади, громадські діячі, молодь, аби віддати шану величній постаті в історії України. Участь у заході взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка».

«Місцева влада та громадськість вшанували пам'ять видатного українця покладанням квітів до пам'ятника В'ячеславу Максимовичу та виконанням Гімну України. До присутніх звернувся політичний діяч Ярослав Кендзьор і наголосив, що В'ячеслав Чорновіл – людина, яка присвятила своє життя боротьбі за Україну», – поінформували також в облдержадміністрації.

Ярослав Кендзьор підкреслив: «В'ячеслав Чорновіл самовіддано віддавав себе ідеї незалежної української держави і за її реалізацію відбув тюрми і табори. Відзначаючи цю річницю, ми його вірні і мислячі соратники, повинні нести відповідальність за долю країни. Вячеслав Чорновіл – взірець того, як потрібно відстоювати Україну».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів