Львів’яни урочисто відзначать 28-му річницю підняття синьо-жовтого стягу над Ратушею

17:48 2 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: inlviv.in.ua

Представники міської влади, депутатського корпусу 1-го та 7-го скликань й громади Львова зберуться з нагоди 28-ї річниці підняття національного прапора над львівською Ратушею, на урочисте засідання у вівторок, 3 квітня, о 12.00 у великій сесійній залі ЛМР.

Про це повідомили сьогодні, 2 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: Опісля, о 12.30, урочисто піднімуть синьо-жовтий стяг над вежею. Про це повідомили в управління внутрішньої політики ЛМР. Окрім спільної молитви, відбудеться низка інших заходів, про які невдовзі буде повідомлено. Почесним «учасником» засідання буде і синьо-жовтий стяг – свідок подій 1990 року».

«Урочистості завершаться церемоніальним підняттям національного прапора над вежею міської Ратуші. Почесну місію підняття прапора виконають депутати попередніх скликань та учні львівських шкіл. На час церемонії, з 12.25 до 12.50,  можливе ситуативне призупинення руху транспорту на площі Ринок. Церемонію підняття прапора львів’яни зможуть споглядати на площі Ринок», – поінформували також у міськраді.

«Депутати міської ради також покладуть квіти на Личаківському цвинтарі до могили голови Львівського міського виконкому Богдана Котика, за час головування якого місто одне з перших підняло над Ратушею національний прапор, – повідомили також у в прес-службі Львівської міськради. – Запрошуємо усіх львів’ян спільно відзначити цю важливу подію в історії нашого міста та всієї України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів