3 квітня у Львові відзначатимуть 25-ту річницю підняття Державного Прапора України над Ратушею

11:28 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в п’ятницю, о 12.00 молитвою за місто у церкві Преображення Господнього розпочнеться святкування 25-тї річницю підняття Державного Прапора України над Ратушею.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 березня, «Щоденному Львову»:

«У п’ятницю, 3 квітня, львів’яни відзначатимуть 25-ту річницю підняття Державного прапора над Львівською ратушею. Розпочнеться захід о 12.00 молитвою за місто у церкві Преображення Господнього на вулиці Краківській, 21. 

Очолить молебень владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ. Крім того, у Церкві відбудеться освячення Державного прапора. Опісля прапор перенесуть на площу Ринок, де урочисто піднімуть над Ратушею та спільно виконають гімн України.

Керівник управління внутрішньої політики ЛМР Євген Бойко зазначив також: «Цьогоріч річниця підняття Державного прапора над Львівською ратушею випадає на Страсну п’ятницю для римо-католицької громади міста. У зв’язку з цим, було прийняте рішення розпочати відзначення цієї історичної події з молитви. Запрошуємо усіх львів’ян спільно пригадати та відзначити таку доленосну сторінку історії нашого міста та всієї України, щоб разом відчути дух волі і незалежності».

Участь у заході візьмуть почесні львів’яни, духовенство, школярі міста, депутати, міські голова Львова та працівники міської ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів