23-27 листопада у школах Львівщини поминатимуть жертв голодоморів і політичних репресій

18:28 24 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Студентська рада Галицького коледжу» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У п’ятницю в усіх загальноосвітніх навчальних закладах області пройде «Урок пам’яті».

«Упродовж 23-27 листопада в загальноосвітніх навчальних закладах Львівщини відбуватимуться виховні та тематичні заходи, приурочені до Дня пам’яті жертв голодоморів, та уроки історії на тему «Жертви голодоморів та політичних репресій», –повідомили сьогодні, 24 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі  обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Зокрема, 26 листопада у приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя відбудеться круглий стіл «Голодомор 1932-1933 років – геноцид українського народу» за участі науковців і вчителів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Початок заходу – о 14.00.

27 листопада в усіх загальноосвітніх навчальних закладах області пройде «Урок пам’яті». Також у цей день буде проведено обласну акцію серед учнівської молоді «Незабудки пам’яті», присвячену вшануванню пам’яті жертв голодоморів. Окрім цього, традиційно учні та педагоги загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів увечері 28 листопада запалять на підвіконниках своїх будинків свічки пам’яті, які нагадають про трагічні події голодоморів та політичних репресій в Україні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів