18 грудня у Львові перепоховають прах друкаря Івана Федоровича

12:56 15 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: iskres.narod.ru

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в четвер відбудеться захоронення останків Івана Федоровича у стіну храму Св. Онуфрія на вулиці Богдана Хмельницького.

У прес-службі облдержадміністрації, повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що в четвер, 18 грудня у Львові відбудеться захоронення останків Івана Федоровича у стіну храму Св. Онуфрія на вулиці Богдана Хмельницького. У повідомленні також конкретизують:

«Заходи розпочнуться о 10:00 із перевезення ракій з останками Івана Федоровича з приміщення музею мистецтва давньої української книги Львівської національної галереї мистецтв до храму Успіння Пресвятої Богородиці на вулиці Руській, де об 11:00 відбудеться Панахида. О 12:00 годині пройде процесія з останками Івана Федоровича вулицями Львова за маршрутом: вулиця Руська – вулиця Підвальна – вулиця Насипна – площа Вічева – вулиця Чорноморська – площа Старий Ринок – вулиця Богдана Хмельницького. О 12:30 відбудеться чин панахиди у церкві монастиря Св. Онуфрія, після чого закладуть ракії з останками Івана Федоровича та памятної капсули у стіну храму монастиря Св. Онуфрія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів