14 червня на Львівщині урочисто відзначать 125-річчя від дня народження Євгена Коновальця

17:15 13 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

У вівторок у Зашкові відбудуться урочистості й громадське віче, а у Львові – свято вулиці Коновальця.

«У вівторок, 14 червня, у селі Зашкові у Жовківському районі Львівської області розпочинаються заходи з нагоди відзначення 125-ї річниці з дня народження полковника Євгена Коновальця», – повідомили сьогодні, 13 червня, в прес-службі обласної ради., де також розповіли подробиці:

«Вранці у місцевому храмі відбудеться літургія «За Україну», опісля урочистою ходою учасники заходу пройдуться до меморіального музею Євгена Коновальця. Представники влади та громадськості покладуть квіти до пам’ятника Євгену Коновальцю, відбудеться також громадське віче. Окрім того, запланована мистецька програма з нагоди святкувань за участі капели «Дударик».

У той же день у Львові відбудеться свято вулиці Коновальця, а також церемонія спецпогашення маркованого конверту, присвяченого 125-й річниці з дня народження Євгена Коновальця у холі Головпоштампу. Цікавий мистецький проект заплановано у внутрішньому дворику будівлі Львівської обласної ради. А 17-19 червня пройде десятий ювілейний молодіжний фестиваль «Зашків-2016».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів