1 листопада в парку «Знесіння» у Львові вшанують стрільців УГА

20:44 29 жовтня 2014 р.

Єдина у Львові не знищена братська могила на цвинтарі Старого Знесіння

Єдина у Львові не знищена братська могила на цвинтарі Старого Знесіння
Фото: wikimapia.org

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, парк «Знесіння» запрошує в суботу о 17.00 спільно вшанувати пам’ять стрільців Української галицької армії, які полягли в боях за Львів.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що 1 листопада в парку «Знесіння» вшанують стрільців УГА. У повідомленні також конкретизують:

«З нагоди 96-ї річниці утворення ЗУНР, Регіональний ландшафтний парк «Знесіння» запрошує мешканців та гостей міста спільно вшанувати пам’ять стрільців Української Галицької Армії, що полягли в боях за Львів і молоду Українську Республіку у грудні 1918 р. Захід відбудеться 1 листопада о 17.00 біля єдиної у Львові не знищеної братської могили на цвинтарі Старого Знесіння. 

Доїхати на панахиду до пам’ятника воїнам УГА можна маршрутним таксі №25 (зупинка на вул. Заклинських біля цвинтаря і монастиря згромадження свщмч. Йосафата).Усіх охочих виступити зі зверненням до громади і\або з художньою частиною просять звертатись до заступника директора з наукової роботи парку «Знесіння» – О. Завадовича за тел.: 097 333 5 222».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів