1 листопада у Львові – похід до Меморіалу Українських Січових Стрільців на Янівському кладовищі

10:05 31 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сформована о 12.30 перед головним корпусом Національного університету імені Івана Франка колона пройде вулицями Університетською, Листопадового Чину, Огієнка й Шевченка.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що завтра, 1 листопада, з метою відзначення 96-ї річниці проголошення ЗУНР та вшанування пам’яті Січових Стрільців і вояків УГА, відбудеться похід до Меморіалу Українських Січових Стрільців на Янівському кладовищі. У повідомленні також конкретизують:

«Колона буде формуватися о 12.30 год. на площі перед головним корпусом Львівського національного університету імені Івана Франка. 

Маршрут колони: вул. Університетська, 1 – вул. Листопадового Чину – вул. І. Огієнка – вул. Т. Шевченка – Янівське кладовище (Меморіал Українських Січових Стрільців).

Організовує захід Львівський національний університет імені Івана Франка».

Як інформував «Щоденний Львів», в прес-службі Національного університету імені Івана Франка також повідомили, збір учасників пішої ходи на Янівське кладовище до меморіалу УГА та УСС – 1 листопада о 12.40 біля головного корпусу ЛНУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів