Зі Львова запускають 7 нових авіамаршрутів у Європу

16:08 15 березня 2017 р.

Сьогодні, 15 березня, авіалоукостер Ryanair повідомив про перші рейси з України, яка стала 34-ою країною для компанії.

Про це "Щоденний Львів" повідомила прес-служба компанії.

Наразі оголошено 4 нових маршрути з Києва в Ейндховен, Лондон, Манчестер і Стокгольм і 7 нових маршрутів зі Львова до Берліна, Будапешта, Ейндховена, Кракова, Лондона, Мюнхена Меммінгена і Вроцлава (з жовтня). Очікується, що пасажирський рух на рейсах компанії в аеропортах Києва і Львова складе 510 000 пасажирів.

Із запуском нових рейсів в Україні компанія Ryanair до кінця 2017 року очікує:

У Києві:
•    4 нових маршрути:
Ейндховен (3 на тиждень), Лондон Станстед (5 на тиждень), Манчестер (3 на тиждень) і Стокгольм Скавста (4 на тиждень)
•    15 рейсів на тиждень
•    250,000 пасажирів

У Львові:
•    7 нових маршрутів:
Берлін (2 на тиждень), Будапешт (2 на тиждень), Ейндховен (2 на тиждень), Краків (3 на тиждень), Лондон (2 на тиждень), Мюнхен Меммінген (2 на тиждень) і Вроцлав (3 на тиждень)
•    16 рейсів на тиждень
•    260,000 пасажирів

Свій вихід на ринок України компанія Ryanair відсвяткувала спеціальною пропозицією: білетами на рейси у жовтні і листопаді за ціною від 19,99 євро. Пропозиція діє до опівночі четверга (16 березня).

Під час прес-конференції у Львові комерційний директор компанії Ryanair Девід О’Брайан заявив:

«Компанія Ryanair рада повідомити про те, що рейси за низькими тарифами нарешті стануть доступними Україні, нашій 34-й країні роботи. Так, ми запускаємо 4 нових маршрути з Києва в Ейндховен, Лондон, Манчестер і Стокгольм, а також 7 нових маршрутів зі Львова в Берлін, Будапешт, Ейндховен, Краків, Лондон, Мюнхен Меммінген і Вроцлав, починаючи з жовтня, що дасть змогу доставити 510 000 пасажирів з аеропортів Києва та Львова до їх місця призначення щорічно.

Уже цієї зими українські споживачі та гості країни можуть літати за низькими тарифами Ryanair, і ми запрошуємо всіх клієнтів, які хочуть забронювати білети, зробити це зараз на сайті Ryanair.com або у мобільному додатку, де вони отримають найнижчу ціну на рейси з і до України.

Щоб відсвяткувати появу наших нових маршрутів в Україні, ми пропонуємо спеціальну ціну на білети – всього від 19,99 євро (акція діє на бронювання, що були здійснені до опівночі четверга (16 березня). Оскільки білети за такими низькими цінами будуть розкуплені швидко, ми радимо клієнтам увійти на www.ryanair.com і не пропустити цієї можливості».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів