Завтра в Мостиськах на Львівщині відбудеться ярмарок «Добрі традиції Галичини»

13:40 24 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації повідомили в четвер: «Мешканці та гості матимуть змогу придбати ковбасні та хлібобулочні вироби, продукти бджільництва, козині сири, печериці, консервацію, яблука, саджанці».

«Районами Львівщини продовжують мандрувати ярмарки сільськогосподарської продукції «Добрі традиції Галичини».  Так, у п’ятницю, 25 березня, ярмарок пропонуватиме свою продукцію мешканцям міста Мостиська», – повідомила сьогодні, 24 березня, директор Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Наталія Хмиз. 

«Мешканці та гості матимуть змогу придбати ковбасні та хлібобулочні вироби, продукти бджільництва, козині сири, печериці, консервацію, яблука, саджанці, – зазначила Наталія Хмиз. – Свою продукцію на ярмарку представлять сільськогосподарські виробники, підприємства харчової промисловості, фермерські господарства та суб’єкти малого підприємства».

Розпочне свою роботу ярмарок о 9:00 на площі біля будинку культури, що на вулиці Грушевського, 18. Наступний ярмарок відбудеться у Городку. Про це повідомили сьогодні, 24 березня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів