Завтра сесія Львівської міськради розгляне бюджет міста

12:42 5 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: grim.in.ua

Відтак її депутатів просять взяти участь у її пленарному засіданні.

Завтра, 6 лютого, відбудеться пленарне засідання сесії Львівської міської ради. Одним із основних питань засідання буде затвердження бюджету міста на 2014 рік.

Відтак усіх депутатів Львівської міської ради просять завтра взяти участь у засіданні. Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив:

«Дуже важливо, щоб усі депутати міської ради в четвер були у Львові. Ми зобов’язані прийняти бюджет, щоб місто могло нормально функціонувати, щоб всі бюджетники отримали заробітну плату, щоб утримання міста відбувалось належним чином.

Я розумію, що багато депутатів зараз знаходяться за межами міста. Тому звертаюсь до усіх депутатів міської ради з проханням бути присутніми в четвер о 10 год на сесії, опрацювати і проголосувати бюджет, а також питання, які надзвичайно важливі для нормального функціонування міста.

Ми не можемо прогнозувати, якою буде ситуація за 3-5 днів, але місто Львів повинно показати приклад якісної і зорганізованої праці. Активно працювала бюджетна комісія, дуже серйозний об’єм роботи опрацьований з іншими комісіями. Якщо депутати будуть присутні, я переконаний, що бюджет буде проголосований».

Про це повідомляє сьогодні, 5 лютого, прес-служба міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів