Завтра можуть відкрити ринки на вулицях Мазепи та В. Великого

18:37 8 квітня 2020 р.

Фото до новини

Завтра комісія ТЕБ і НС розглядатиме питання про діяльність ринків на вул. Мазепи та вул. В. Великого.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Щодо роботи ринків у нас були застереження і були зауваження до функціонування двох ринків: на вул. Мазепи та на вул. В. Великого. Рішенням комісії ТЕБ і НС ці ринки були закриті, ми не дозволили їх діяльність. Зараз ми маємо листи від тих ринків про те, що там відбулась дезінфекція, і вони будуть дотримуватись усіх правил функціонування. Завтра питання про їх функціонування ми будемо виносити на засідання штабу та комісії ТЕБ і НС», — зазначила Галина Слічна.

Також вона додала, що було проведено експрес-тестування працівників продуктового ринку «Шувар». Відтак, працівники, у яких тест показав позитивний результат, були відправлені на ізоляцію.

«Що стосується ринку „Шувар“, хочу сказати, що керівник ринку закупив 1 тис. експрес-тестів, для того, щоб можна було проводити тестування працівників продуктового ринку. Медичні працівники мобільних бригад, які створені у місті, проводили такі тестування. Виявлені ряд експрес-тестів позитивних. Ці люди одразу були відправлені на ізоляцію, у всіх них були відібрані тести на ПЛР-аналіз. Є один позитивний результат ПЛР. Наразі вивчається коло осіб, з якими спілкувалася ця людина. Вона також є на самоізоляції. Проведена дезінфекція тих приміщень, де перебувала та людина», — додала посадовиця.

Нагадаємо, 6 квітня комісія ТЕБ і НС прийняла рішення про тимчасове закриття двох продуктових ринків, які порушували норми карантину: ринку на вул. В. Великого та ринку «Тополя», що на вул. Мазепи.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів