XVII Міжнародний економічний форум пройде у Львові

13:45 19 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ief.com.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Упродовж двох днів, 26-27 жовтня, у Львові відбудеться XVII Міжнародний економічний форум «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні».

У Львівській облдержадміністрації поінформували також сьогодні, 19 жовтня: «Цьогоріч форум присвячений реформам в економіці, боротьбі з корупцією та розвитку інвестиційного клімату регіону. Про це сьогодні під час брифінгу розповів перший заступний голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський».

Чиновник також розповів: «Тематика цьогорічного економічного форуму – це реформи в контексті розвитку економічного потенціалу, боротьби з корупцією, сприятливого і безпечного бізнес інвестиційного клімату. Упродовж цього форуму ми очікуємо більш як 2,5 тисячі учасників. Також ми очікуємо, що на цьогорічному форумі буде укладено ряд документів, які стосуються загально регіонального розвитку, а також конкретних інвестиційних проектів».

Ростислав Замлинський також наголосив: «Тема інвестицій для Львівщини є надзвичайно актуальною. На сьогодні, згідно з оцінкою програми «USAID», яка займається аналізом бізнес середовища, Львівщина є на другому місці по сприятливості бізнес клімату. По інвестиційному клімату ми підтримуємо ту динаміку, яка зберігалась минулого року, коли практично кожного тижня відкривається або розширяється те чи інше підприємство та створюються нові додаткові робочі місця. Ми багато чого зробили в даному напрямку. Зокрема започаткували службу інвестора, в яку входять не лише представники профільних департаментів облдержадміністрації, а також представники територіальних та центральних органів виконавчої влади, які оперативно вирішують ті чи інші питання».

В облдержадміністрації поінформували також: «У перший день форуму учасники працюватимуть у пленарних засіданнях на теми реформ, людського капіталу, економічної та інвестиційної безпеки, альтернативної енергетики, прозорості, партнерства, формування професійно-технічної кузні кадрів. Другий день – обговорення активізації діалогу між владою, громадянським суспільством і міжнародними донорськими організаціями, як ефективного інструменту залучення міжнародної технічної допомоги та політики регіонального партнерства, як шляху до вирішення спільних викликів. Під час секції проходитиме фестиваль «Ярмарок фондів», на якому представники донорських організацій представлять можливості співпраці та залучення коштів міжнародної технічної допомоги для областей, районів, громад у процесі децентралізації».

Про це повідомили сьогодні, 19 жовтня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів