Виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» пройде вдванадцяте

14:00 20 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

3-7 жовтня в приміщенні Львівського палацу мистецтв на вулиці Коперника відбудеться дванадцята виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник».

Про це повідомили у вівторок, 20 серпня, у Львівській міськраді. У відділі ділових індустрій управління економіки ЛМР зазначили: «До участі у виставці-ярмарку запрошуємо львівських виробників різних галузей промисловості, а саме підприємства легкої промисловості, підприємства харчової промисловості, підприємства галузі поліграфії та видавничої діяльності, підприємства меблевої галузі, підприємства будматеріалів, виробників товарів повсякденного вжитку, «HandMade» та інших галузей виробництва».

«У межах виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» заплановано проведення семінарів, круглих столів, зустрічей, у тому числі – для учасників виставки. Участь у виставці-ярмарку може бути корисною для львівських товаровиробників, з огляду на важливість промоції продукції, налагодження взаємовигідних ділових контактів, збільшення обсягів продажу на внутрішньому ринку», – поінформували також у міськраді.

«Основною метою виставки-ярмарку є підтримка та популяризація місцевого виробника, ознайомлення мешканців і гостей міста з товарами львівських підприємств. Упродовж виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» триватимуть «ІХ Всеукраїнський конкурс «Битва модельєрів», ХХ І Фестиваль перукарського мистецтва «Галицький талант», презентація кластерів «Кластер модних індустрій» та «Кластеру видавничої діяльності та поліграфії», виставки конкурсних робіт дитячого малюнку «Купуй львівське!», навчальних закладів професійно-технічної освіти, тощо», – розповіли також у міськраді.

«У межах виставки-ярмарку організовуватиметься розважальна програма для учасників конкурсу дитячого малюнку та відвідувачів виставки. Детальна програма виставки-ярмарку буде розміщена на сайті ЛМР», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів