Виконком Львівської міськради дозволив п’ять забудов

15:30 28 квітня 2017 р.

У п’ятницю, 28 квітня, виконавчий комітет ЛМР затвердив 11 рішень з питань містобудування.

Зокрема – про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ПП «Креатех-Захід» багатоквартирного житлового будинку на вулиці Морозній, 29 зі знесенням будівлі магазину,

про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на ремонт та реставрацію релігійною громадою Римсько-католицької Церкви Парафії Митрополичої базиліки Успіння Пресвятої Діви Марії у Галицькому районі Львова даху у житловому будинку №5 на площі Катедральній.

про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на завершення будівництва ТзОВ «Кальві» об’єкта незавершеного будівництва (побутове приміщення) під виробничо-побутові приміщення з розширенням за рахунок надбудови і будівництво естакади для технічних ємностей на вулиці Городоцькій, 367.

про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію з розширенням ТзОВ «Техніка для бізнесу» лабораторного корпусу на вулиці Козельницькій, 1а за рахунок прибудови під адміністративно-лабораторний центр з торгово-виставковими приміщеннями.

про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію житлового будинку на вулиці Сяйво, 125 громадянами О. М. Зуб та М. М. Смутком з розширенням за рахунок прибудови та надбудови.

про розроблення детального плану території у районі вулиць Діаманда, Равської й Промислової.

про розроблення детального плану території у районі вулиці Стрийської.

про розроблення детального плану території, обмеженої вулицями Кондратюка, Рудненською й  Гніздовського та лініями електропередач.

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів