«Воля» відкрила у Львові флагманський Центр сучасних технологій

11:07 29 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Щоденний Львів

Лідер ринку цифрових розваг – компанія «Воля» – відкрила 26 червня 2015 року у Львові Центр сучасних технологій (ЦСТ), у якому реалізовано нову концепцію спілкування з клієнтом. У новому ЦСТ львівські абоненти можуть не тільки отримувати консультації з будь-яких питань, а й тестувати інноваційні послуги провайдера.

Новий ЦСТ розташований у самому центрі міста, на проспекті Шевченка, 3. Тут кожен відвідувач може ознайомитися з новітніми технологіями і продуктами компанії, підключитися до послуг і придбати необхідне обладнання. У приміщенні також є безкоштовний безпровідний доступ в Інтернет (Wi-Fi).

Відповідно до міжнародних стандартів приміщення має п'ять зон: обслуговування, демонстрації, тестування й перевірки обладнання, самообслуговування (IBOX і Портал абонента) та ігор. Такий підхід прискорює процес обслуговування клієнтів, роблячи його приємнішим і значно скорочуючи час очікування. Сприятливу атмосферу підсилює дизайн інтер'єру, в якому використано корпоративні кольори «Волі».

− Незважаючи на складні для України часи, коли багато хто думає, що ризик будь-яких інвестицій дуже високий, ми й далі реалізуємо нашу програму розвитку всієї системи обслуговування. Тільки минулого року компанія вклала в цей напрям понад 310 мільйонів гривень. Ми віримо, що рано чи пізно конкурентна боротьба між великими гравцями в телекомунікаційній галузі переміститься у сфері сервісу. Лідерами ж у ній стануть компанії, здатні запропонувати досконаліший, індивідуальний підхід до абонента з урахуванням всіх його інтересів і потреб, − у тих сегментах, які компанія хоче обслуговувати у першу чергу. Сервіс саме такого стандарту повинен надаватися в країні, яка фізично й духовно розташована в Європі, − зазначив генеральний директор компанії «Воля» Джордж Жембері.

З відкриттям нового ЦСТ у Львові припиняє свою роботу Центр обслуговування і продажів компанії на вулиці Смольського, 2.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

http://lviv.volia.com/

 

новобудови Львів