Водії трамваїв і тролейбусів у Львові продаватимуть місячні картки

17:45 18 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У комунальному підприємстві «Львівелектротранс» запевнили: «Відзавтра місячні картки на проїзд в електротранспорті можна буде придбати у водіїв трамваїв та тролейбусів».

Начальник відділу інформації та зав’язків з громадськість «Львівелектротрансу» Іван Бондар повідомив у середу: «Відзавтра, 19 жовтня, місячні картки на проїзд в електротранспорті можна буде придбати у водіїв трамваїв і тролейбусів. Для цього водії матимуть спеціальні компостери, щоб на абонементах позначати дату придбання. Адже картки на проїзд будуть дійсні впродовж місяця з дня їхнього придбання, а не протягом календарного місяця, як це було раніше. Вартість загального місячного абонементу становить 120 гривен, пільгового (студентського та учнівського) – 60 гривень».

Речник «Львівелектротрансу» запевнив: «Картки на проїзд в електротранспорті можна придбати в кіосках також на зупинках через мобільний додаток «Приват24». Уже невдовзі місячні абонементи на проїзд у трамваях та тролейбусах можна буде придбати онлайн за допомогою сайту ЛКП «Львівелектротранс». Вже невдовзі сайт запрацює повноцінно. Зараз ми його запускаємо в тестовому режимі».

Про це поінформували сьогодні, 18 жовтня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів